Lajme Shqip Thursday, 17 September 2015 16:23

Disa thonë se ky përqafim ka ndryshuar mjekësinë.

Në fakt kjo histori ka prekur miliona njerëz në mbarë botën prej shumë vitesh.

Ishte viti 1995 kur Kyrie dhe Brielle Jackson do vinin në jetë.

Ishin binjake dhe lindën 12 javë përpara kohe.

Njëra prej tyre, Kyrie ishte më e dobët.

Ndërsa po qante, motra e saj bëri diçka që i la mjekët pa fjalë.

Ajo i vendosi dorën në shpatulla. Prekja e saj bëri që zemra t’i stabilizohet, temperaturat të kthehet në normalitet dhe ajo të vazhdojë të jetojë.

Të dyja janë rritur tashmë.