Lajme Shqip Thursday, 20 August 2015 11:25

Fotografi britanik Roy Rimmer pak ditë më parë publikoi një foto që ne lirisht mund të thuhet se shihet njëher apo asnjëherë në jetë. Rimmer-it u deshën 10 muaj që të jetë në gjendje për të realizuar sfidën më të madhe që nga fillimi i karrierës së tij – për të kapur një buf në fluturim gjatë gjuetisë së natës.

Historia filloi në mënyrë që ai vendosi të bëjë një seri të fotografive të strucit në foletë e tyre, por më pas e kuptoi se ai donte diçka më shumë. “Më Pëleqeu si doli”. Shpendi është i vendosur mbi kamerën, dhe fotografia është nga perspektiva e një miu që thjesht nuk është ngrënë, ” tha Rimmer.