Lajme Shqip Wednesday, 02 September 2015 09:24

Një burrë kinez është ndarë nga bashkëshortja dhe e ka paditur atë duke i kërkuar si dëmshpërblim një vlerë prej 120 mijë dollarësh me akuzën se ka sjellë në jetë fëmijë të shëmtuar dhe e forta është se një gjykatë kineze ja ka pranuar kërkesën.

Ai pretendonte se fëmija i tretë befas qe shumë i shëmtuar dhe kjo sipas burrit ndodhte sepse ajo e kishte tardhtuar dhe se fëmija nuk i ngjante.

Por gruaja u detyrua të tregonte të vërtetën, që ishte se ajo i ishte nënshtruar një operacioni plastik prej 100 mijë dollarësh, pasi ishte shumë e shëmtuar para se të njihej me burrin.