Lajme Shqip Monday, 10 August 2015 10:34

Martesa është “e përjetshme” aq sa zgjat. Dhe në rastin konkret, të një çifti të sapo martuarish në Alegri të Italisë ajo ka zgjatur shumë pak, deri mëngjesin e pas natës së parë të martesës.

Dhëndri ka parë gruan e tij pa truk dhe i është dukur shumë e shëmtuar dhe ka kërkuar menjëherë divorcin.

Ai ka thënë se ajo e ka mashtruar pasi është trukuar sa herë që janë takuar.

“Kur hapa sytë, nuk e njoha. Mendova se ishte një hajdut që kishte hyrë në shtëpi”, ka treguar burri që pretendon se është mashtruar nga gruaja.

Dhe nuk është mjaftuar me kaq, por e ka çuar çështjen në gjykatë ku kërkon dëmshpërblim 18 mijë euro për tronditjen që i është shkaktuar.