Lajme Shqip Thursday, 17 November 2011 10:44

Shumë njerëz thonë se një fotograf nuk duhet të merret me fëmijë dhe me kafshë, pasi e kanë të vështirë që të pozojnë përpara kameras. Por ja që ndonjëherë puna e një fotografi përballë kafshëve të vogla jep një rezultat të mrekullueshëm. (LajmeShqip.com)