Lajme Shqip Wednesday, 14 December 2011 12:20

Roger Federer dhe Rafael Nadal, Nr.2 dhe Nr.1 në tenis janë rival në fushë por shokë jashtë tij. Gjatë xhirimeve për promovimin e “The Match for Africa” ata janë shkrirë së qeshuri, aq sa mezi e kanë kryer xhirimin e klipit. (LajmeShqip.com)