Lajme Shqip Thursday, 13 August 2015 12:21

Ky është makthi i çdo të fiksuari pas pornos.

Pikërisht ai momenti kur kufjet nuk janë futur dhe ti je në një sallë leksionesh plot me studentë të tjerë. Për më tepër, dikush po të filmon me celular.

Kështu i ka ndodhur një studenti gjatë një leksioni. Videoja e tij është kthyer në sensacion në internet.