Lajme Shqip Tuesday, 18 August 2015 15:26

Ky njeri ka marrë një mësim të mirë nga ish- e dashura e tij pas tradhtisë

Ajo pas gjetjes se burri i sa kishte fjetur me një bashkëpunëtore të saj, ajo vendosi t’i japë një mësim burrit të saj duke ia kallur organin gjenital, shkruan Daily Mail, transmeton Express.

Përderisa ai ishte duke fjetur, ajo derdh aceton mes këmbëve të tij dhe me një shkrepës e kall atë. Por kjo nuk mjaftoi ajo po ashtu të gjitha pajisjet elektronike i vendosi në kade të mbushur me ujë dhe në fund ia shkatërron edhe automobilin.