Lajme Shqip Monday, 27 July 2015 12:38

Ju duket e shijshme, dhe e mahnitshme.

Por kjo është çokollata më e madhe në botë, që ka hyrë në librin e rekordeve Guinnes.

Kjo kockë e madhe çokollate peshon 4.410 kilogram, e cila u prezantua në një ceremoni kuzhine për herë të parë, në Jerevan të Armenisë.