Lajme Shqip Tuesday, 15 September 2015 20:40

I mbushur me plagë, teksa tërheq njërën këmbë, ky ari polar duket se nuk do e ketë të gjatë.

Ariu i seksit femër u plagos duke gjuajtur një lopë deti.

Fotot janë bërë nga Kerstin Langenberger në një rajon të Norvegjisë.

Ajo thotë se fotot tregojnë tmerrin që po kalojnë në këtë kohë këto kafshë, simbol të problemeve me të cilat përballet planeti dhe ngrohja globale