Lajme Shqip Monday, 14 September 2015 11:22

Mund të shkonte edhe më keq. Ka ndezur një cigare pa e ditur se në makinën e tij kishte gaz, që kishte rrjedhur nga rezervuari.

Ka ndodhur në qytetin e Trazbon Turqi. Shoferi që ishte brenda furgonit të tij, fatmirësisht nuk ka pësuar gjë dhe ka një qetësi të çuditshme, aq sa të bën të dyshosh për atë që ka ndodhur. Ai zbret nga makina dhe nuk ka pësuar asgjë. E këtë ditë ai sigurisht që do ta kujtojë gjatë. /tetovasot/