Lajme Shqip Friday, 14 August 2015 08:44

Një video në internet po bënë gjiron e botës, se si në një dyqan, papritmas hyn një njeri dhe e sulmon me shkop arkatarin e dyqanit.

Situata do të ishte katastrofale sikur të mos intervenonte një musliman i pranishëm aty, që e largoi sulmuesin nga lokali.