Lajme Shqip Monday, 17 August 2015 19:17

Gruaja e cila fotografoi makinën e policisë të parkuar ilegalisht në një vendparkim për persona me aftësi të kufizuara është gjobitur me 800 euro

Gruaja, identiteti i së cilës nuk është bërë i njohur, e kishte postuar fotografinë në Facebook me komentin: “Parkoni ku nuk duhet dhe nuk paguani gjë.”

Por policia menjëherë e gjeti gruan dhe e bëri të paguajë gjobën prej 800 eurosh.

Ajo ra viktimë e ligjit të ri të Spanjës i cili nisi zbatimin me 1 Korrik dhe i cili ndalon përdorimin e paautorizuar të imazheve të policisë.

Gjobat për një veprim të tillë sillen prej 600 deri në 30.000 funte.