Lajme Shqip Wednesday, 20 July 2011 17:31

Punёtorёt e tij zbatuan urdhrin duke shkruar nё rёrё emrin e tij “HAMAD”.

Emri ёshtё dy milje i gjatё dhe po aq i gjerё. Madje germat e para, H, M dhe A, janё punuar mbi ujёvara!

Sheiku 63-vjeçar, Hamad Bin Hamdan Al Nahyan, mega i pasur, pjesёtar i familjes nё pushtet tё Abu Dhabit, nё Emirated e Bashkuara tё Arabisё, krenohet me njё pasuri prej 16 bilion eurosh, qё renditet i dyti nё mbretёrinё e Saudit.

Flota e tij prej mё shumё se 200 makinash, duke pёrfshirё shtatё Mercedes 500 SEL tё ngjyrosur simbas ngjyrave tё ylberit, janё vendosur nё njё piramidё tё ndёrtuar enkas pёr kёtё.

Emri i tij ёshtё gdhendur nё njё ishull qё ёshtё pronё e tij, i cili quhet Al Futaisi. (LajmeShqip.com)