Lajme Shqip Sunday, 26 July 2015 22:31

Një garë e ethshme ka nisur në gjithë plazhet shqiptare për të nxjerrë gjokset. Vetëm sot kanë qenë disa foto në Ksamil, Golem dhe së fundmi Durrës të femrave topless.

Kjo verë duket e pambarimtë…