Lajme Shqip Thursday, 17 September 2015 13:53

Zona e Fukushimës në Japoni, duke u ekzaminauar pas shpërthimit-Foto nga arkivi

Fukushima në Japoni u bë e njohur në mbarë botën pas incidentit të rëndë bërthamor.

Por pas lajmit se pranë këtij centrali kanë nisur të rriten lule të çuditshme, shihni se çfarë peshku është kapur aty pranë nga Hirasaka Hiroshi.

Ky njihet si peshku ujk dhe është rreth dy metra.