Lajme Shqip Friday, 14 August 2015 15:23

Këtë javë, një video u përhap me shpejtësi në rrjetet sociale dhe në disa media. Një student gjendet në një moment shumë të sikletshëm.

Ndërsa qindra studentë po ndjekin leksionin në universitetin NSW në Sidney të Australisë, ai po shikonte pornografi.

Por ky është makthi i të gjithë atyre që shohin pornografi: të mos vendosësh kufjet siç duhet në kompjuter.

Të gjithë nisin të qeshin në sallë.

Por a është një incident i vërtetë?

Sipas Daily Mail, gjithçka është inskenuar nga Jamie Zhu si një rreng. /mapo.al/