Lajme Shqip Tuesday, 11 August 2015 13:24

Një veturë e vjetër klasike shumë e bukur, që secili prej nesh do ta kishte vozitur vetëm për qejf.

Kjo veturë është një model shumë i vjetër e cila i përket një llapjani , është e markës Fiat e viteve të 80’ta raporton Indeksonline.

Si shumë shpesh kemi parë vetura klasike apo oldtime-ra që kanë rënë në sy të të gjithëve, por kjo veturë me ngjyrën që ka dhe me vitet e shumta që është vozitur bije shumë në sytë e llapjanëve.

Si shpesh ne shohim vetura të ndryshme klasike por sipas kësaj se ende i adhurojnë veturat klasike.