Lajme Shqip Wednesday, 19 August 2015 14:52

Një femër kthehet në shtëpi, por sapo hyn në derën ndjenë rënkime që vijnë nga dhoma e gjumit. Hap derën dhe çfarë të shikonte: një femër tjetër në krevat me të dashurin e saj.

Nuk mundej të duronte më dhe situata del jashtë kontrollit. Ajo vërsulet drejt tyre e irrituar dhe kap për flokësh vajzën, me të cilën po e tradhtonte shoku i saj, por …