Lajme Shqip Friday, 30 March 2012 14:30

Kinë – Ky është rasti i dy motrave kineze. Ato janë 25 vjeçe dhe kanë dëshiruar që të vogla që të ishin djem, pasi kështu e ndienin veten e tyre.

Mjeku kirurg, i cili i operoi, doktor Zhao Yede i spitalit ushtarak të Shangait, ka thënë se “operacioni u realizua me sukses dhe tashmë, ata të dy do të kthehen të punojnë, për të kursyer shifrën e nevojshme për ndërhyrjen e tretë dhe të fundit, që do t’i japë fund ndryshimit të tyre të plotë”.

Ky është rast i rrallë dhe i pari me kombësi kineze që cilat kanë ndërruar gjininë njëherësh.