Lajme Shqip Tuesday, 23 August 2011 11:29

Me qindra gra dje dolën në rrugët e Amerikës për të festuar Ditën Kombëtare të Toplessit.

Ato kanë dalë për të protestuar për të drejtën e tyre për të dalë të zhveshura nga gjoksi në publik, njësoj siç bëjnë edhe burrat.

Dhe në këtë kanë marrë pjesë edhe burra, jo vetëm femra. Por pjesëmarrja  e femrave nga qënë nga 12 shtete të ndryshme, përfshirë New Yorkun, Karolinën Veriore dhe Kaliforninë.

Ky është eventi i katërt që organizohet për të katërtin vit rresht nga organizata britanike gotopless.org.

Gratë i kanë mbuluar majat e gjoksit të tyre ose me maja platike, ose  me ngjitëse të kuqe në formë kryqi. (LajmeShqip.com)