Lajme Shqip Friday, 18 September 2015 08:55

 “Blue Moon” është emri i diamantit blu që do të vendoset në ankand në Gjenevë në tetor.

Është vlerësuar 35 deri 55 milionë dollarë, që është një shifër rekord e vendosur për një perlë të tillë.

Gur i çmuar peshon 12.03 karat dhe ajo u gjet vitin e kaluar në Afrikën e Jugut.

Para ankandit, diamanti do të ekspozohet në Hong Kong, Londër dhe Nju Jork, transmeton TetovaSot.