Lajme Shqip Tuesday, 25 August 2015 18:55

Italianja 84 vjeçe tërë pasurinë se saj prej 2.500.000 dollarë ia lë qenit të saj.

Ajo jeton me vajzën dhe disa nipër e mbesa, por megjithatë në testament si trashëgimtar të vetëm është qeni i sajKiko.

Qeni do të trashëgojë dy apartamente, disa prona dhe shumë llogari bankare, transmeton TetovaSot.

Ky lajm u njoftua nga avokati të saj, i cili tha se testamenti është nënshkruar me dorë, menjëherë pas vdekjes së burrit të saj.

Megjithatë, në Itali lërja e pronës kafshëve shtëpiake nuk ka bazë ligjore. Ata që do të duan ta bëjnë këtë duhet të përcaktojnë see kush do të jetë zbatuesi që duhet të sigurojë cilësinë e jetës së kafshës.