Lajme Shqip Saturday, 13 August 2011 11:58

Këto helmeta do t’i bëjnë çiklistët të mendojnë më shumë për ushqimin e shëndetshëm si për shalqirin, apo të bëjnë më shumë kujdes për trurin e tyre.

Gama e këtij koleksioni helmetash përfshin edhe një kokë tullace, edhe një top tenisi.

Këto janë krijuar nga një firmë marketingu nga Kazakistani, e cila po përpiqet për t’i kthyer ato në mbrojtësit e vërtetë të jetës për këta çiklista.

{fotogaleria}

{/fotogaleria}

Dizenjuesi Renat Abdrakhmanov ka thënë: “Në fillim prodhimet tona ishin vetëm për argëtim, por pastaj kërkesat për prodhim për SHBA dhe Japoni i dhanë tjetër drejtim interesit tonë.”

E si të mos e vësh një helmetë kaq interesante?! Megjithëse ndonjëra prej tyre mund të jetë e rrezikshme, pasi njerëzit mund të hutohen duke parë helmetën tuaj! (LajmeShqip.com)