Lajme Shqip Thursday, 13 August 2015 09:56

Kjo është makina më e shtrenjtë në botë.

Por ky është vetëm modeli i saj i cili është ndërtuar nga ari 24 karat, platini dhe diamante.

Kjo është një kopje e vogël e Bugatti Veyron e cila kushton 2.7 milionë Euro

Ky çmim i kësaj veture vetëm si model, është i mjaftueshëm për të blerë dy makina të ngjajshme reale.

Kjo kopje e vogël e modelit Bugatti Veyron është në sasi të limituar pasi që vetëm 3 sosh u nxorën në ankand për shitje.