Lajme Shqip Sunday, 09 August 2015 11:49

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur Bosnjë, kur një femër gjysmë lakuriqe ka performuar lojë erotike në publik.

Vajza e panjohur gjysmë-lakuriqe, me siguri duke u kthyer pasi kishte bërë diku jetë të natës, kishte vendosur të bëjë një lojë të paparë erotike në shtyllën e ndriçimit publik në urën e qytetit Sanski Most në Bosnjë dhe Hercegovinë.

Ajo e përqafoi shtyllën e urës dhe bënte lojën erotike nën shoqërinë e muzikës. Ata që e panë këtë ngjarje e kanë regjistruar nëpër celularët e tyre dhe më pastaj e kanë shpërndarë në rrjetet sociale