Lajme Shqip Friday, 14 August 2015 10:57

Një burrë i moshuar ndërsa po udhëtonte me makinë ra aksidentalisht në një liqen.

Ndërsa shërbimi i emergjencës po nxitonte pa shpëtonte, ai qetësisht vazhdonte të tymoste duhan me një llullë. I moshuari është rreth të 80-ve dhe kishte shkuar në këtë vend për të peshkuar.

“Ai tymoste llullën e tij dhe fliste me fermerin që kishte hyrë në liqen me çizme”, tha shërbimi i ambulancës.

Zjarrfikësit e nxorën të moshuarin nga makina, ndërsa nuk ishte dëmtua nga ky aksident.