Lajme Shqip Thursday, 24 September 2015 08:08

Sa shumë flitet këtë kohë për ata që njihen si ekspertë të “fondeve gardh” në SHBA.

Një prej tyre, një shqiptar i quajtur Martin Shkreli, është kthyer në njeriun më të urryer në rrjet pas një vendimi për rritjen e çmimit të një ilaçi.

Por një tjetër pasanik i këtyre fondeve ka bërë një tjetër cmenduri.

David Tepper ia kishte mbajtur mend ish-shefit të tij, që nuk e promovoi.

Bankieri, që nuk ishte promovuar në Goldman Sachs, arriti të ngrejë një firmë e cila ka një vlerë prej 20 miliardë dollarë.

Atëherë bleu vilën e ish-shefit, me një vlerë prej 43.5 milionë dollarësh dhe… e rrafshoi.

Tani ai do ngrejë aty një shtëpi dy herë më të madhe.

Bëhet fjalë për një zonë në Sagaponack në Nju Jork.