Lajme Shqip Saturday, 20 August 2011 14:57

Pas gjithë atyre trazirave që ndodhën në rrugët e Londrës, pak përpara një jave, mediat britanike kanë krijuar pak hapësirë për të bërë shaka.

Për të bërë shaka me disa nga bandidët, të cilët nga gjurmët që kanë lënë nga xhirimi i kamerave të sigurisë të vendosura në vende të ndryshme, tek të cilët është vënë re një ngjashmëri me disa prej VIP-ave botërorë.

Shikojini edhe ju vetë ngjashmëritë ndërmjet banditëve dhe vipave. Është vërtetë mbresëlënëse! (LajmeShqip.com)