Lajme Shqip Tuesday, 08 September 2015 15:22

Një Audi u gëlltit nga deti pasi pronari i saj e kishte parkuar atë shumë afër bregut.

Shoferi e la veturën Audi A6 ngjyrë hiri në një vend që ai mendonte se ishte i sigurt. Por, përderisa ai ishte larguar, batica erdhi dhe makina e tij shpejt u zhyt në ujë.

Disa kalimtarë e shikuan momentin kur vetura u përmbyt duke i hyrë uji përmes dritareve të hapura dhe duke e marrë valët me vete, transmeton Lajmi.net.

Shikoni fotografitë nga ky moment: