Lajme Shqip Friday, 04 November 2011 10:28

Momentet më të rëndësishme gjatë festivaleve apo festave të rëndësishme, popujt nëpër botë i presin me një spektakël fishekzjarrësh.

Kombinimi i ngjyrave të tyre flakëruese është mahnitës, një art i vërtetë fishekzjarrësh.

Po ju paraqesim disa nga momentet e fishekzjarrëve më të bukura nëpër botë. (LajmeShqip.com)

Foto 1: Mbrëmje e magjishme në Sydney të Australisë.

Foto 2: Momente nga Disneyland të Kalifornisë.

Foto 3: Festivali Pyroteknik në 2007-ën në Francë.

Foto 4: Celebrimi i dritave në Suedi, viti 2005.

Foto 5: Festimi i Vitit të Ri në Mutiara Damansara, viti 2009.

Foto 6, 7, 8: Foto anonime.

Foto 9, 10, 11: Festimi i Pavarësisë në Amerikë.

Foto 12: Fishekzjarrët e Dimrit në Japoni, viti 2007.

Foto 13: New York City me pamje nga lumi East, ura Williamsburg, Brooklyn dhe Manhatani i poshtëm.

Foto 14: Fishekzjarrë mbi lumin Union.

Foto 15: Festivali i fishekzjarrëve në Singapur, viti 2006.