Lajme Shqip Thursday, 04 August 2011 13:44
Lajme Shqip Thursday, 04 August 2011 13:44

Sa shumë turpëruese mund të jetë për këto kafshë që, mbase, në disa raste janë lënë qëllimisht në pozicione të caktuara!

Këto fotografi tregojnë një sërë kafshësh që kanë ngecur në situata të ndryshme. Shikojini dhe na thoni, kush ju duket më e bukura dhe e trishtueshmja? (LajmeShqip.com)