Lajme Shqip Saturday, 22 August 2015 09:46

Aeroporti Jaisalmer është një aeroport në Indi, i cili mund të akomodojë me qindra mijëra udhëtarë në vit, por ai ende nuk ka marrë asnjë pasagjer të vetëm.

Përkundër që është ndërtuar tre vjet më parë me një kosto prej 10 milionë funtash në qytetin e Rajasthan në veri-perëndim të Indisë, transmeton Koha.net. Aeroporti i Jaisalmer ende mbetet i mbyllur dhe ka filluar të tregojë shenja të shkatërrimit.

Ulëset në sallën e pritjes janë të mbuluara me një shtresë të trashë të pluhurit, muret janë njollosura, fole të pëllumbave janë krijuar në çati dhe eshtrat e kafshëve të ngordhura janë shpërndarë në hyrje të këtij aeroporti.

Terminali i boshatisur shtrihet prapa dyerve të mbyllura. Vizitorët e vetëm të këtij vendi janë pastruesit dhe rojet e sigurisë të cilët janë punësuar për të patrulluar në këtë vend.

Qeveria e Indisë është kritikuar shumë për krijimin e këtij aeroporti, ndërsa aeroporti më i afërt që është në funksion është 321 kilometra.