Lajme Shqip Tuesday, 18 August 2015 20:42

Në kohën kur kjo video është regjistruar ky kali kishte vetëm tri ditë që kishte ardhur në këtë botë, por energjia e tij është për tu befasuar.

I pangopur me vrapim dhe gjestet e tij të ëmbla, nuk ekziston asnjë adhurues i kafshëve që nuk do të dëshironte ta kishte në oborrin e tij…