Lajme Shqip Wednesday, 19 August 2015 10:22

Ky sport definitivisht mund të konsiderohet si një sport më i mirë dhe më seksi i shpikur ndonjëherë.

Pra njihuni me vajzat seksi braziliane të cilat luajnë futboll në një lloj të dyshek gjigant inflatable përmes të cilit uji rrjedh uji dhe pjesëmarrëset luajnë me të brendshme të ngushta.

Vrapimi në kushtet e tilla është i vështirë thuajse i pamundur pa mos u rrëzuar, por e veçanta e këtij sporti janë femrat e bukura braziliane, transmeton TetovaSot.