Lajme Shqip Wednesday, 29 July 2015 10:35

Një drejtuese automjeti ka vendosur ndoshta një rekord negativ përsa i përket parkimit të një makine

Ajo bashkë me shoqen e saj kanë ndenjur plot 17 minuta për të parkaur një MiniCooper.

Pasi ndërruan vendet dhe u rrotulluan 6 herë, ato me instruksionin e disa kalimtarëve mezi arritën të parkojnë si duhet.