Lajme Shqip Wednesday, 12 August 2015 13:54

Breanne Benson, Alby Rides e Myla Sinanaj mund të mos jenë emra të njohur tek ne por mjafton të kërkoni në Google për to dhe mësoni për veprimtarinë e tyre.

Keto tre femra janë me origjinë shqiptare dhe janë të njohura në industrinë e filmave për të rritur.