Lajme Shqip Friday, 08 April 2011 10:52

Në botë kostoja e një bilete për një ndeshje futbolli minimalisht kushton 20 euro. Çdo stadium ka edhe dhomat VIP ku bileta kap shumën mbi 100 euro. Kosovarët janë ndër të pakët njerëz në botë që shikojnë futbollin pa asnjë cent dhe atë prej ballkonit të shtëpive të tyre. Stadiumi në Rahovec.

{template7}