Lajme Shqip Friday, 18 March 2011 19:30

Nuk bëhet fjalë për ndonjë sekuencë të filmit shqiptar . Bëhet fjalë për realitetin që ekziston mes parlamentarëve e qeveritarëve, të majtë e të djathtë. Dhe si një film që transmetohet në parlamentin tonë, ja ku kemi dorën e ngrohtë të socialistëve: Ditmir Bushati është duke ngushëlluar , nuk dihet për çfarë arsye deputeten tjetër të PS Olta Xhaçka. I ka hedhur dorën në shpinë por duket se biseda nuk është e tensionuar përderisa deputetët janë duke qeshur .

{template7}