Lajme Shqip Tuesday, 10 December 2013 23:41

Gjatë ceremonisë së kujtimit për Nelson Mandelën, presidenti amerikan Barack Obama, kryeministrja e Danimarkës, Helle Thornin Schmidt dhe kryeministri i Britanisë, David Cameron, në një moment kanë shfrytëzuar rastin të dalin në foto në këtë mënyrë.

Zonja e Parë amerikane, Michelle Obama, duket se nuk ka qenë e interesuar të jetë pjesë e fotografisë.