Lajme Shqip Thursday, 21 April 2011 07:03

Shkup – Zyra e USAID-it në Maqedoni sot në lagjen e Shkupit, Autokomandë do të promovojë një nga ndërtesat që është pjesë e pilot projektit për efikasitet të energjisë – rrjeti për mbrojtje sociale.

Në promovim do të marrin pjesë ministri i Ekonomisë, Fatmir Besimi dhe ambasadori i SHBA-së, Filip Riker.

Projekti është realizuar në bashkëpunim me Habitat Maqedoni, Timel Projekt inxhenering dhe Baxhak inxhenering.