Lajme Shqip Thursday, 24 March 2011 11:49

Prishtinë – Sot pasdite në Baltimor të Shteteve të Bashkuara, përfundon punimet samiti ekonomik dy ditor i vendeve të Ballkanit.

Në samit nuk mori pjesë Serbia, ndërsa u përfaqësuan Malit të Zi, Bosnjë e Hercegovina, Maqedonia, Shqipëria dhe Kosova.

Delegacioni i Kosovës kryesohet nga zëvendëskryeministrja e ministre e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari-Lila.