Lajme Shqip Thursday, 16 May 2013 00:44

 

Kryetari i Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit e vlerësoi si përsonale dorëheqjën e përfaqësues amerikane në Bord.

Në një intervistë për emisionin “Interaktiv”, Rexha deklaroi se ka pasur qëndrime të ndryshme me amerikanën Berndadete Roberts e cila dha dorëheqje duke akuzuar se AKP-ja nuk po udhëheqej si duhej.

“Përkulem para kontributit të këtij shteti për vendin tim. Jemi për bashkëpunim me SHBA-të, por me zyrtaren e cila ka dhënë dorëheqje kemi pasur divergjenca rreth disa vendimeve”, deklaroi Rexha.

Ndërkaq për dorëheqjën e Dardane Peja, një anëtare tjetër e bordit, Rexha deklaroi se ajo është infleuncuar nga Behxhet Pacolli. Lideri i AKR-së Pacolli një ditë më herët akuzoi se mënyra se si po qeveriset AKP-ja ka bërë që vendi të prish raportet e mira dhe të humb mbështetjën për zhvillim ekonomik nga SHBA-ja.

Dardane Peja ishte propozuar në bord nga partia e Pacollit raportojnë mediat në Kosovë. Kryetari i bordit Rexha, dorëheqja e të cilit është kërkuar nga Pacolli, deklaroi se do ta bëjë një gjë të tillë vetëm nëse i kërkohet nga Kuvendi i Kosovës.