Lajme Shqip Friday, 22 April 2011 14:34

Prishtinë – Derisa Kosova ballafaqohet me probleme nga më te ndryshmet, brenga më e madhe e qytetarëve është papunësia e cila rrjedhë si pasojë e problemeve ekonomike që ka ky vend.

Ministri për zhvillim dhe ekonomi, gjatë një vizite në Odën Ekonomike, premtoi bashkëpunim me komunitetin e biznesit në sferën e ekonomisë.