Lajme Shqip Tuesday, 24 May 2011 08:23

Paris – Ministrja franceze e Financave Kristin Lagard deklaroi sot për Si-En-Bi-Si, s’e është herët të publikojë se nëse do ta udhëheqë FMN-në.

Në pyetjen nëse do të dëshironte të bëhet drejtoreshë ekzekutive e FMN-së, Lagard u përgjigj: Do të them se kjo është pyetje interesante, por tani është shumë herët për këtë.

Ministrja franceze, e cila zyrtarisht nuk është kandidate për vendin e Dominik Stros-Kan, mori mbështetje solide të Gjermanisë dhe Britanisë së Madhe.