Lajme Shqip Wednesday, 30 March 2011 06:52

Dhoma e Tregtisё sё Stambollit pёrfaqёson sektorin privat turk me mё shumё se 350 mijё anёtarё dhe pёrfaqёsues nga çdo fushё e tregtisё dhe industrisё.

Panairi do tё hapet mё 31 Mars dhe do tё zgjasë deri mё 3 Prill nё ambientet e Pallatit tё Kongreseve nё Tiranё. Nё kёtё aktivitet do tё marrin pjesё 70 kompani turke tё cilat e ushtrojnё aktivitetin e tyre nё sektorё tё ndryshёm.

Pjesё e kёtij organizimi do tё jenё edhe takimet dypalёshe ndёrmjet firmave turke dhe atyre shqiptare. Mё tepёr informacion mbi profilin e firmave pjesёmarrёse dhe pёr rezervimin e takimit tuaj, kontaktoni nё numrat e mёposhtёm:

Tel: +355 4 2420333

Tel: +355 4 2271927