Lajme Shqip Wednesday, 12 August 2015 12:45

KEDS Sh.A. njofton se më 12.08.2015 në TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të shkyçet: Dalja 10 kV Apollonia prejë orës 11:00 deri në orën14:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: banesat e Apollonisë.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të kompanisë ABB në bazë të PEE.

II

Më 12.08.2015 në TS 110/35/10 kV Vitia (35/10 kV Rrafshina) do të shkyçet:

LP 10 kV Gërmovanga ora 10:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kabash, Dobresh, Smirë, Germovë, Sadovinë, Sadovinë e Jerlive, Gushicë dhe Verban.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuar nga ana e ekipeve të KEDS, vendosja e shtyllave 10 kV në LP 10 kV.

III

Më13.08.2015 në TS 35/10 kV Badovci do të shkyçet:

Dalja 10 kV Hajvalia prejë orës 09:00 deri në orën 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hajvali,a Pompat e Ujësjellësit – Çagllavicë .

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të kompanisë konstraktuese në bazë të PEE .

IV

Më 12.08.2015 në TS 110/10 kV Istogu (Vrella) do të shkyçet:

Dalja 10 kV Dalja e Vrellës (Vrella) prejë orës 09:00 deri në orën 11:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë, Stupe, Manastiri dhe Studenicë.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuar nga ana e ekipeve të KEDS-it, pastrimi i traseës në LP 10 kV .