Lajme Shqip Friday, 08 April 2011 08:06

Athinë – Greqia do të ndërtojë hidrocentral në lumin Struma, shkruan gazeta greke “Etnos”.

Centrali do të jetë me fuqi prej 2, 3 megavatëve dhe do të ndërtohet në rajonin e urës së re të lumit Struma në afërsi të magjistrales mes Seres dhe Selanikut.

Projekti do të realizohet nga kompania “HEC Strimonas AD”.