Fullani dhe Bode: Vonesat me kolateralin cënojnë zhvillimin » ardian-fullani-noa

Guvernatori i Bankes se Shqiperise Ardian Fullani, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka deklaruar se problemet financiare te Greqise, do te ndihen edhe ne ekonomine Shqiptare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *