Lajme Shqip Sunday, 17 April 2011 09:52

Uashington – Drejtori ekzekutiv i Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), Dominik Stros-Kan, deklaroi se nuk ekzistojnë plane për ristrukturim të burxhit të Greqisë edhe krahas druajtjeve në tregjet financiare se kjo mund të ndodh, transmetuan agjencitë.

Ai përkujtoi se qeveria në Athinë përpunoi program për shpëtimin e ekonomisë greke, që ka rënë në borxhe, dhe t’i paguajë kreditorët e vet, ndërsa ky program u mbështet nga BE-ja dhe FMN-ja.

“Asgjë nuk ka ndryshuar. Pikë”, u prononcua Stros-Kan.